Shabat Shalom Max,

Hierbij een terugkoppeling n.a.v. de drie weken bij Sar El. Het was echt een ongelofelijke mooie tijd!!! Amazing. Heb er echt van genoten: het werk was goed, de basis, de contacten met al de mensen, het eten, enz. enz. Sar El en de mensen van de IDF, waren zo aardig en deden er alles aan, om het goed te maken voor al de vrijwilligers.

Dus een heel erg fijne ervaring!!! Op elk gebied!!! Dank je wel, dat ik mocht meedoen, zal deze ervaring en tijd niet vergeten!! En wie weet voor de toekomst haha.

Heb een paar opmerkingen, die misschien meegenomen kunnen worden, op de papieren voor de vrijwilligers. Om goed voorbereid te zijn.

– Wij kregen 1 uniform, geen twee. (geen probleem hoor, kon wassen, maar het stond anders vermeld).
– wij kregen geen sokken (ook geen probleem, want had die meegenomen)
– Toiletpapier, was erg goed te vermelden!
– misschien goed te vermelden, dat mensen zelf eventueel een slaapzak, deken of zo mee kunnen nemen. Wij kregen dekens, maar deze waren erg vies. Een laken is voldoende rond deze tijd, maar misschien goed om te vermelden, als mensen warm moeten/willen slapen.

Hoop dat u aan deze info voldoende hebt.

Heb echt een geweldige tijd gehad en zal zeker mensen wijzen op de mogelijkheid om zo vrijwilligerswerk te kunnen doen in Israël. Ben ook dankbaar dat de IDF deze mogelijkheid geeft. Misschien uit noodzaak geboren, maar nu een unieke kans om samen met Israëli’s te kunnen samenwerken!!!

Nogmaals heel erg bedankt!!!
Tot ziens, hartelijke groet,

Een vrijwilliger.